Omleta cu branza si sunca

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 3683 vizualizari

 

Un mic dejun dupa care zau ca poti sa te apuci de munca....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben sau verde
  • 1 rosie
  • 100 g sunca
  • 100 g branza sarata
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu branza si sunca:

Se taie sunca fasii, ceapa, rosia si ardeii marunt iar branza se faramiteaza.
Se pune uleiul la incalzit intr-o tigaie si prajim putin sunca.Adaugam ceapa, ardeii si rosia si lasam sa se caleasca bine.
Ouale le spargem si le batem bine si dupa ce legumele sunt calite , rasturnam ouale peste ele impreuna cu branza.Invartim pina se intaresc ouale si se poate servi cu paine proaspata.
Pofta buna !

TIPS-URI

1

Niste muraturi alaturi sunt binevenite...

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

LUK 1

12.01.2011, 17:04

pai da..asta e buna si la pranz cat e de satioasa

Cris2711 1

12.01.2011, 17:33

imi placeeeeee

DIANA B 1

12.01.2011, 17:41

Ideal ptr un mic dejun sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maki & Californian Rolls