Sunt niste saratele care se fac foarte rapid, se pot face dupa gustul fiecaruia, daca aveti musafiri cu siguranta ii veti impresiona,eu le-am facut cu ce a mai ramas de la o placinta.
Fiind aluat cumparat si congelat il vom lasa sa se dezghete. Cind este gata pudram masa de lucru cu putina faina si il vom intinde putin cu sucitorul. Daca ne este prea greu sa lucram cu tot aluatul odata il vom taia in jumatate si il facem pe rind. Deci, dupa ce am intins aluatul il taiem fisii subtiri groase cit un deget,ungem o fisie de aluat cu sos pesto sau pasta de masline, punem deasupra o alta fisie, apasam usor , le mai putem intinde putin din mina daca este cazul si le sucim in spirala. Le punem in tava de copt in care am pus dinainte hirtie de copt. Cind le-am terminat le ungem cu ou batut si presaram deasupra putin cascaval ras. Sunt mult mai bune decat cele din comert si le puteti umple dupa preferinte.