Omleta cu branza de capra

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2013 | 2916 vizualizari

 

Un dejun dlicios!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50-100 gr branza de capra
  • vegeta
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 linguri iaurt
  • 1 rosie
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu branza de capra:

Ouale se bat cu furculita, se condimenteaza si se adauga branza rasa.

Se pune putin ulei in wok si se lasa la incins , se adauga ouale si se lasa la prajit .

Se intoarce si pe partea cealalta pana se rumeneste.

Se scoate pe farfurie si se taie in doua.

Se pune iaurt ,ceapa taiata si rosie felii.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

In loc de branza de capra se poate folosi si altfel de branza sau cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

ieri la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

ieri la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi