Oua umplute cu ciuperci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2011 | 5590 vizualizari

 

Mi-era pofta de mai demult de aperitivul asta. E prima oara cand fac cu ciuperci.....Au iesit foarte bune.....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 linguri cu ciuperci tocate marunt
  • 2 linguri cu maioneza
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci:

Ouale se fierb tari, apoi se racesc si se curata. Li se taie capacelele pentru a scoate galbenusurile, dar cu grija. Si daca nu stau in picioare,se mai taie putin albusul.

Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, maioneza,usturoiul tocat , sare, piper si marar. Se omogenizeaza bine compozitia cu care se umplu ouale.

Se decoreaza dupa preferinta. Se tin la rece inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati in aluat