Spalam pipotele si ficatelul de pui.
Intr-o oala punem pipotele de pui.
cand au fiert cam pe jumatate ,punem si ficatelul si le lasam sa fiarba,dar nu le lasati pana se farama.
Spalam organele de porc.
Le punem intr-o oala la fiert si cand sunt gata le punem la racorit.
limba o curatam de pielita dupa ce a fiert.
intr-o tigaita punem morcovul ,curatat ,la fiert.
Organele fierte si racite ,le tocam maruntel cu cutitul.
ceapa verde o spalam si o taiem rondele.
mararul si patrunjelul le spala,le indepartam cozile si le tocam marunt.
intr-un bol punem maruntaiele tocate,carnea tocata si verdeata maruntita.
taiem si morcovul fiert maruntel si il adaugam peste celelalte ingrediente.
condimentam cu sare si piper ,si 6-7 oua.
amestecam bine toate ingredientele.
luam 3 tavi de chec le ungem cu putina margarina si punem hartie de copt.
punem putina compozitie in fiecare tava,apoi punem oua fierte tari,apoi acoperim iar cuun rand de compozitie de drob(eu am facut si cu ou fiert si simplu).
batem 3 oua spuma si ungem droburile.
dam tavile in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt gata(dureaza mai bine de o ora).