Drob mixt

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 14734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pipote pui
  • 500 gr ficatei pui
  • 1 plaman porc
  • 1 limba porc
  • 1 inima porc
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 3-4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 6-7 oua pentru compozitie
  • 3 oua uns
  • oua fierte tari daca vreti sa puneti pe mijlocul drobului,daca nu atunci il faceti simplu
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mixt:

Spalam pipotele si ficatelul de pui.

Intr-o oala punem pipotele de pui.

cand au fiert cam pe jumatate ,punem si ficatelul si le lasam sa fiarba,dar nu le lasati pana se farama.

Spalam organele de porc.

Le punem intr-o oala la fiert si cand sunt gata le punem la racorit.

limba o curatam de pielita dupa ce a fiert.

intr-o tigaita punem morcovul ,curatat ,la fiert.

Organele fierte si racite ,le tocam maruntel cu cutitul.

ceapa verde o spalam si o taiem rondele.

mararul si patrunjelul le spala,le indepartam cozile si le tocam marunt.

intr-un bol punem maruntaiele tocate,carnea tocata si verdeata maruntita.

taiem si morcovul fiert maruntel si il adaugam peste celelalte ingrediente.

condimentam cu sare si piper ,si 6-7 oua.

amestecam bine toate ingredientele.

luam 3 tavi de chec le  ungem cu putina margarina si punem hartie de copt.

punem putina compozitie in fiecare tava,apoi punem oua fierte tari,apoi acoperim iar cuun rand de  compozitie de drob(eu am facut si cu ou fiert si simplu).

batem 3 oua spuma si ungem droburile.

dam tavile in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt gata(dureaza mai bine de o ora).

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mixt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui