Nutellotti ... in jumatate de ora erau gata... dar ce zic jumatate de ora ? 20 minute maxim ... Bineinteles ca dupa plac mai ales, Nutella se poate inlocui cu oricare alta crema de ciocolata.
Din aceste cantititati am preparat 11 nutellotti mai marisori.
Pentru biscuiti:
Pentru ornat:
Nutella va trebui sa fie la temperatura camerei. Daca preparati acesti biscuiti iarna,cand crema de ciocolata este mai dura,este suficient sa o topiti putin in cuptorul cu microunde.Daca insa este mult prea moale,lasati-o putin la frigider.
Punem intr-un bol cele 200 gr Nutella cu oul intreg si amestecam bine.
Adaugam apoi faina, putin cate putin amestecand bine de fiecare data.
Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt.
Ungem mainile cu putin ulei si luam din compozitie formand bile ( de marimea dorita ).
Asezam biscuitii in tava si cu ajutorul degetului,formam o adancitura .
Punem tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 10 minute.( NU lasati mai mult de 10 minute deoarece,desi par moi,biscuitii se vor intari usor cand se vor raci).
Punem intr-un posh cele 3 linguri cu Nutella si umplem andanciturile biscuitilor .Ornam apoi fiecare biscuite cu alune.
Garantez ca vor disparea imediat din farfurie :)
Pofta buna !