O minunata prajitura cu multa ciocolata,aroma de ghimbir si capsuni.O prajitura care reuneste intr-o combinatie minunata cele trei ingrediente.Este foarte aromata,ciocolataosa,umeda si pufoasa.
Am facut aceasta combinatie raspunzand provocarii lui Lulu,gazda de luna aceasta a provocarii Mistery box challenge.Ea a propus pentru provocare urmatoarele ingrediente,pe langa cele acceptate in cadrul provocarii: oua,ciocolata,pudra de migdale sau alune,iar ca ingredient vedeta,ghimbirul.Iata ce a iesit
Ciocolata se pune la topit impreuna cu 150 ml lapte. Se ia de pe foc si se lasa la racit.Trebuie sa rezulte o compozitie cremoasa, nu sa se intareasca ca o glazura.
Restul ingredientelor sa cantaresc si se pun intr-un bol. Se adauga crema de ciocolata (trebuie sa rezulte 6 linguri cu vraf de crema) si se omogenizeaza.Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara capsunile spalate si curatate.Se da totul la cuptor, la 180 de grade, pana trece proba scobitorii.
Se lasa sa se raceasca, apoi se portioneaza si se serveste.
1
In loc de crema de ciocolata se poate folosi Finetti sau Nutella.