Negresa cu branza de vaci

de Lau in Prajituri, 22 Iun 2014 | 13051 vizualizari

 

Multumesc Miha pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 200 g ciocolata
  • 5 oua
  • 100 g zahar pudra
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • esenta de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Untul topit partial il mixam pana se intareste din nou, adaugam zaharul si mixam pana obtinem o crema pufoasa

Adaugam ciocolata topita cu putin lapte si racita, adaugam pe rand ouale mixand bine dupa fiecare, adaugam esenta de rom, faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana ce se incorporeaza,

Turnam compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina,

Branza de vaci o mixam cu zaharul,oul,esenta pana obtinem o crema fina,

Adaugam cate o lingura din loc in loc peste compozitia de ciocolata,

Cu o lingura amestecam usor cele 2 compozitii,

Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca in tava dupa care o putem taia (se poate pudra cu zahar pudra)

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu menta