Blat:
Umplutura:
Blatul: Galbenusurile se fraca cu uleiul si apa. Albusurilecu putina sare le batem cu mixerul foarte bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Faina se cerne impreuna cu cacaua si praful de copt si se adauga peste albusuri. Se adauga si galbenusurile omogenizand compozitia. Intr-o forma rotunda in care am pus hartie de copt, turnam compozitia si introducem la cuptorul preincalzit approx 40 min.
Intr-un vas amestecam frisca cu smantana, zaharul pudra, zaharul vanilat si mixam cateva minute, apoi adaugam gelatina ( preparata asa cum scrie pe plic ). La final se adauga si ciocolata tocata si introducem vasul la rece.
Dupa ce am scos blatul de la cuptor, se lasa sa se raceasca. Cand acesta s-a racit il scobim obtinanadu-se o adancitura in care se aseaza bananele curatate. Se toarna crema peste banane. Miezul de la blat se faramiteaza si se pune peste crema. Sepreseaza usor cu mana dupa care se pudreaza cu cacao.
Se lasa la rece si este bun de servit!
Pofta buna!