Muschi de vita cu legume si sos cu hrean

de laylalala in Vita, 30 Mai 2011 | 7811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 gr unt, topit
  • 1 kg cartofi, curatati si taiati cuburi
  • 3 morcovi, curatati si taiati cubulete
  • 2 gulii, curatate si taiate cubulete
  • 2 cepe rosii, curatate si taiate felii subtiri
  • 2 lingurite rozmarin proaspat tocat
  • 2 linguri patrunjel proaspat  tocat
  • sare si piper,dupa gust
  • 1 kg muschi de vita
  • 50 gr unt, taiat cubulete
  • Sos
  • 150 ml smantana 20%
  • 4 lingurite hrean
  •  ¼ lingurita zahar pudra
  •  ¼ lingurita sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu legume si sos cu hrean:

1.Incalzeste cuptorul la 180°.

2. Amesteca uleiul de masline si untul topit cu ierburile aromate, sare si piper, dupa gust. Toarna aceasta compozitie peste legume si amesteca bine.Aseaza legumele inttr-o tava de copt.

3.Sareaza si pipereaza carnea de vita. Aseaza carnea de vita peste legume apoi aseaza cubulete de unt peste ea. Acopera tava cu folie de aluminiu si da la copt 60 minute. Dupa cele 60 minute, inlatura folia de aluminiu, intoarce carnea apoi mai da la cuptor inca 60 minute, intorcand carnea din cand in cand.

4.Pentru sos, amesteca toate ingredientele.Serveste  carnea de vita stropita cu sos alaturi de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu legume si sos cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb