Ingredientele sunt pentru o singura portie, ceva mai generoasa insa .
Se spala carnea, se usuca bine si se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei de masline . Se acopera cu folie si se lasa la frigider pentru a se fragezi cam 1 ora.
Se incalzeste o tigaie in care sa incapa feliile de carne fara sa se atinga. Se pun feliile de muschi in tigaie doar cu grasimea de pe ele la fript si se intorc de pe o parte pe alta, cam 10 min sau mai putin daca va place carnea mai in sange. Mie imi place sa fie putin mai patrunsa, cat sa fie suculenta. Se micsoreaza focul si se adauga un cub de unt, apoi se stropeste cu putin sos Worcester, se mai lasa putin si se da la o parte.
Se scoate carnea pe un platou si se aranjeaza frumos.
In sosul din tigaie se adauga usturoi, inca putin unt daca e nevoie si feliile de ciuperci. Se lasa la inabusit cateva minute si se toarna peste carne.
Gata! Iata cum a iesit! Deliciosss!
Se poate servi simplu sau ar merge foarte bine si cu un piure de cartofi.