Tot ce vă pot spune despre această reţetă este că merită încercată .
1. Feliile de muşchi se bat bine de tot ca şi pentru şniţele se sărează şi se pun în vin alb la frigider minim 24 de ore ideal ar fi 48 şi chiar mai mult.
2. Muşchiul se unge cu ulei de măsline se presară busuiocul şi salvia, se aşează o felie de bacon tăiată foarte subţire, se ruleza şi se fixează cu o scobitoare.
3. Rulourile astfel obţinute se aşează într-o tavă se toarnă peste puţin ulei de măsline iar pe fiecare bucată punem un cubuleţ de unt. Tava se acoperă cu folie şi se pune în cuptor la foc mediu aproximativ 75 de minute.
4. Verificăm dacă carnea este suficient de pătrunsă şi fragedă îndepărtăm folia şi lăsăm câteva minute să se rumenească şi în ultimul minut punem peste fiecare bucată de carne o felie de caşcaval şi presărăm puţin busuioc.