Se ia muschiul se feliaza, se pune o felie de sunca, una de cascaval,dupa care alterneaza cu o bucata de carne, continuandu-se pana se termina bucata de muschi, se sareaza, pipereaza, se pune boia si cimbru si se pune in tava aragazului; care a fost in prealabil unsa cu ulei. Se zdrobesc cateii de usturoi se taie ardeiul cubulete si se pune in tava, se adauga o ceasca de vin rosu si se da la cuptor aproximativ 15 minute, dupa care se scoate si se picura o lingura de miere pe muschiul de porc, se da din nou la cuptor pana muschiul este gata.
Ananasul se taie in doua bucati se scoate miezul si se taie in cubulete, fructele se spala, se curata de coaja kiwi-ul, se taie: marul, para, kiwi, portocala se adauga strugurii, si jumatate de avocado, intr-o tigaie se adauga unt si se adauga fructele, totodata adaugam si ceapa rosie taiata foarte fin, dupa ce se trage in unt se adauga si juice-ul de la o portocala, lasandu-se sa fiarba pana ce fructele sunt patrunse. Intre timp baby ananasul si avocado din care s-a scos miezul se pune pe grill si se lasa aproximativ 7-10 minute pentru a fi un pic mai crocante, dupa care se iau de pe grill si se vor umple cu fructele facute la tigaie, se-ncearca si muschiul, daca este facut, putem trece la decorarea produsului si servirea lui.
Pofta Buna,