E cu vinete la cioroi....si cam atat....
Mai intai taiem vinetele rondele si le presaram cu sare, le lasam cca. 20 min , apoi le stergem cu un servetel.
Carnea tocata o punem intr-un castron, adaugam amestecul de morcov, ardei rosu si pastarnac, nu punem sare ca amestecul are suficienta. Adaugam si ceapa taiata marunt, omogenizam, apoi adaugam 2 oua si 200 ml pasta tomate si amestecam bine.
In vasul Crock-Pot-ului asezam un strat de rondele de vinete, pe peretele vasului si la baza lui, luam o parte din amestecul de carne si-l punem in vas, acoperim cu rondele de vinete, apoi carne, rondele carne si la final rondele.
Intr-un castron radem cascavalul, adaugam pasta de tomate si oul si omogenizam, apoi turnam peste ultimul strat de rondele de vinete. Asezam capacul peste vas, bagam in priza oala crock-pot si setam la functia high pentru cca 3 ore si 1/2, dupa care scoatem vasul si-l bagam la cuptor cca. 20 min sa se rumeneasca putin.