Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Slow Cooker, 15 Oct 2021 | 2393 vizualizari

 

Am achizitionat de curand o pulpa de ied. M-am gandit ca marinata in bere n-am pregatit si, cum congelatorul trebuie reorganizat putin, am purces la pregatit.Va spun sincer ca a iesit neasteptat de frageda si buuuunaaaaa!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de ied
  • 1 doza bere
  • condimentele agreate-rozmarin,sare,piper,foaie de dafin
  • 3-4 rosii mare
  • 200ml. vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot:

Pentru inceput pregateste amestecul de condimente.

Pulpa de ied se spala si se sterge cu servetele de hartie.

Imprieteneste condimentele cu carnea prin masarea carnii si lasa-le la imprietenit intr-o baie de bere.
Dupa 2-3 ore scoate pulpa si spal-o de condimente.

Rosiile spalate se toaca marunt.

Pune pulpa de ied in vasul de slow cooker Crock Pot, adauga cate un varf de lingurita din fiecare condiment,vinul,rosiile si acopera vasul.

Dupa 2 ore, pe HIGH, opreste Crock Potul si lasa vasul acolo pana se raceste. Serveste cu garnitura si  salata dorita.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mere umplute cu fulgi de ovaz, stafide si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L