Musaca de paste(penne)

de Dea_Dea in Penne, 26 Aug 2013 | 4836 vizualizari

 

Pentru ca ai mei aveau chef de paste , am facut o musaca , care a iesit delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr carne tocata de porc
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 200ml apa
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 5 linguri de smantana
  • vegeta
  • piper
  • cimbru
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de paste(penne):

Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei .

Se adauga carnea , se lasa cateva minunte pana isi schimba culoarea. Se adauga pasta de rosii, condimentele si apa , si se lasa la fiert pana scade apa .

Pastele se fierb conform instructiulilor de pe ambalaj , se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se unge tava de yena cu unt se pun jumatate de paste , carnea, cealalta jumatate de paste , iar la final se pune sosul facut din samatana lapte si oua.

Se dau la cuptor 30 min , la foc potivit .

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alt fel de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de paste(penne)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu paste