Paste bologneze

de Micutza Luana in Penne, 27 Dec 2013 | 5236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de paste
  • sare
  • Pentru sosul bolognez
  • carne tocata
  • un morcov
  • coada de la leustean
  • oregano
  • busuioc (eu am pus uscat daca aveti proaspat si mai bine)
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bologneze:

Pentru inceput  pregatim sosul .

Peste uleiul incins punem carnea tocata pana prinde putina culoare . 

Morcovul este curatat si dat prin razatoarea mica iar coada de leustean se toaca marunt  si se adauga peste carne . 

Sucul de rosii il adaugam si pe el impreuna cu mirodeniile si lasam circa 45 minute o ora sa fiarba la foc mic .

Punem apa la fiert pentru paste , cand da in fiert adaugam sarea si spaghetele.

Se fierb ,, al dente ,, 

Se amesteca spaghetele cu sosul si se servesc si cu parmezan daca doriti . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bologneze" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos Bolognese