Incearca reteta de musaca din paste cu carne tocata, o reinterpretare savuroasa a unui clasic traditional. Ideala pentru mesele de familie, aceasta musaca combina paste delicioase cu carne tocata, oferindu-ti o experienta culinara de neuitat.
Pentru aceasta Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata ai nevoie de urmatoarele ingrediente: morcovi, ardei, ceapa, carne tocata, paste, oua, cascaval, bulion.
Cum se prepara Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata
Încingem 50 de ml ulei în care sotăm legumele tăiate cubuleţe. Adăugăm carnea, lăsăm să se pătrundă puţin, după care stingem cu bulionul amestecat cu apă.
Separat fierbem pastele.
Câd avem toate ingredientele pregătite luăm o tavă, punem uleiul rămas, un strat de paste, unul de carne, brânză, sare, piper şi smântâna amestecată cu 2 ouă bătute si condimente.
Repetăm aceea-şi operaţiune cu ingredientele rămase.
Dăm la cuptor la temp. de 150 de grade aproximativ 20 de minute.
Incearca si reteta de Pastitio, o amnacre super gustoasa sau reteta de Fusilli cu pui si sos, delicioase.
Iti recomandam si reteta de Paste cu chiftelute si sos de rosii, o bunatate de mancare.
Poftă bună!