Muratura de ardei rosu copt

de nadina73 in Conserve, 20 Apr 2010 | 5861 vizualizari

 

super buni,,mie imi plac la nebunie

 

INGREDIENTE

  • ardei rosu gras
  • sare mare
  • otet 2 linguri
  • ulei masline 2 linguri
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita sare fina
  • putina apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muratura de ardei rosu copt:

Se spala ardeii bine si se prajesc pe plita apoi se pun intr-un vas acoperiti si cu sare mare pe ei sa se inmoaie bine si se curata foarte bine pe urma

Dupa ce s-au racit si se curata se pun intr-un vas apoi se face un sos (zeama)din otet,ulei de maline ,zahar -optional si sare si se amesteca bine dupa care se pune peste ardei

se lasa asa ,eventual taiati daca doriti ardei pe mijloc sa patrunja mai bine zeama in ei

Este una dintre muraturile mele preferate,sotului meu ii plac dar fara zahar,eu pun chiar o idee de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Muratura de ardei rosu copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

23.04.2010, 15:31

mersi mult madi sa sti ca o sa fac imi place ideia

nadina73 1

23.04.2010, 15:32

multumesc rocsi

rivka 1

07.05.2010, 20:59

de cand am ajuns in tara mananc zilnic numai ardei de astia facuti asa si fasole frecata
ar fii cazul sa ma opresc si sa mai mananc si altceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Zacusca mixta