Pasta picanta de gogosari

de Angelina_Elena in Conserve, 17 Sep 2013 | 7895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 linguri sare mare
  • 1 lingurita piper boabe
  • 4 foi de dafin
  • 1 lingurita si 1/2 boia iute
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta picanta de gogosari:

Spalam gogosarii, in taiem in doua si ii curatam de seminte si cotoare.

Ii trecem apoi prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie.

Ii punem intr-o cratita incapatoare, adaugam sarea, boiaua iute, boabele de piper si foile de dafin.

Punem cratita pe foc, iar dupa ce incepe sa fiarba amestecam continuu pentru a nu se prinde de cratita.

Lasam sa fiarba vreo 2 ore, pana cand scade zeama lasata de gogosari.

Pasta rezultata o punem in borcanele spalate si sterilizate.

Sigilam borcanele si le acoperim cu o patura groasa.

A doua zi le depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta picanta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastai la borcane pentru iarna