Muffins bicolore

de eclerash in Prajituri, 23 Oct 2010 | 3801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 200g zahar tos
  • 4 oua
  • 150ml lapte
  • 130g unt
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 2 pliculete de vanilie Dr. Qetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins bicolore:

Punem faina intr-un bol, adaugam pliculetul de praf de copt si amestecam pana la se incorporeaza.Intr-un bol punem untul, si il punem la topit. Dupa topire il lasam sa ajunga la temp camerei.Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul si mixam 5 minute.In compozitia rezultata adaugam untul topit si racit in prealabil, laptele si mixam din nou pana la omogenizare.Peste aceasta compozitie adaugam faina in ploaie si amestecam pana se inglobeaza totul.intr-un sfert din compozitie punem cacaoa si o amestecam.Punem in fiecare hartiuta compozitie alba si deasupra putina din cea cu cacao.Introducem tava in cuptorul preincalzit si lasam la copt pentru 20-25 minute, la foc mic, apoi mediu. Se poate face testul cu scobitoarea, inainte de a scoate tava din cuptor pentru a fi siguri ca sunt coapte muffins-urile.Dupa ce s-au copt, scoatem muffins-urile pe un gratar si le lasam la racit, putem sa le ornam cu glazura de ciocolata de orice culoare, zahar pudra sau orice altceva dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins bicolore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema