Prajitura cu foi de napolitana

de Micutza Luana in Prajituri, 16 Sep 2013 | 6902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana
  • 4 galbenusuri
  • 200 gr nuci macinate
  • 320 gr zahar
  • 200 gr margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana:

Galbenusurile se mixeaza cu margarina si jumatate din cantitatea de zahar .

Restul de zahar se pune intr-o cratita la foc mic. Cand s-a caramelizat se adauga nucile, apoi se adauga mixul de oua. Se mai lasa pe foc circa 5 minute .

Foile de napolitata se umplu cu crema obtinuta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Micutza Luana 1

17.09.2013, 11:53

ruxy asa am gasit reteta ,dar data viitoare voi face cu unt

Cris2711 1

17.09.2013, 19:27

ce mai mancam cu ani in urma,chiar am primit foi de acasa,o idee buna-*

Bya Ralu 1

18.10.2013, 15:47

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema si nuca, deliciul copilariei