Prajitura cu foi de napolitana

de Micutza Luana in Prajituri, 16 Sep 2013 | 6701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana
  • 4 galbenusuri
  • 200 gr nuci macinate
  • 320 gr zahar
  • 200 gr margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana:

Galbenusurile se mixeaza cu margarina si jumatate din cantitatea de zahar .

Restul de zahar se pune intr-o cratita la foc mic. Cand s-a caramelizat se adauga nucile, apoi se adauga mixul de oua. Se mai lasa pe foc circa 5 minute .

Foile de napolitata se umplu cu crema obtinuta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Micutza Luana 1

17.09.2013, 11:53

ruxy asa am gasit reteta ,dar data viitoare voi face cu unt

Cris2711 1

17.09.2013, 19:27

ce mai mancam cu ani in urma,chiar am primit foi de acasa,o idee buna-*

Bya Ralu 1

18.10.2013, 15:47

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema si nuca, deliciul copilariei