Mousse au chocolat

de madi_marin in Prajituri, 27 Apr 2010 | 75161 vizualizari

 

E un desert delicios....

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata amaruie
  • 3 oua
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lingura cu zahar
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri lichior de ciocolata
  • cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse au chocolat:

Ciocolata se topeste la bain marie cu 50 ml frisca lichida.

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul.

Restul de frisca  se bate si ea spuma.

Galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie si lichiorul de ciocolata.

Intr+un vas de mixer se pun frisca batuta, spuma de albusuri, galbenusurile si la urma ciocolata topita. Se mixeaza cateva minute, apoi se portioneaza si se da la rece cam o ora . Inainte de servire se pudreaza portiile cu cacao neagra din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse au chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu inghetata