M-am trezit cu uratania asta in chiuveta :D . Noroc ca nu sunt eu responsabila cu curatatul pestilor . Urat mai este neamul acesta de sturioni , poti sa intarci copiii cu el :D. L-am preparat si in ou si in malai , sa-si aleaga fiecare dupa pofta . De gust toata lumea se arata multumita , uitand aspectul lui initial .
Curatati si spalati pestele . Taiati-l rondele .
Morunul se sareaza, se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu praf de ghimbir si lemongrass uscat .
Jumatate din cantitate am dat fiecare bucata prin faian de malai si am prajit in baie de ulei fierbinte .
Ceialalta jumatate din rondelele de peste am dat prin faina alaba si ou batut cu sare , apoi am prajit in ulei .
Am servit pestele la picnic pe un platou decorat cu felii de lamaie, patrunjel si ardei gras .
Alaturat am pus un sos cu iaurt si usturoi .
1
Pestele se scoate de la prajit pe servetele de hartie care sa absoarba surplusul de ulei .