Mojito cu cirese

de Adi_Caradeanu in Cocktail, 18 Iun 2015 | 3909 vizualizari

 

Foto credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 10 - 12 cirese fara simburi
  • 1/2 lime (30ml Lime)
  • 1 lingurita zahar
  • 40 ml Rom
  • 7 - 8 frunze menta
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mojito cu cirese:

  1. Curatati ciresele de simburi
  2. Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului 
  3. Introduceti ingredientele cu exceptia mentei in blenderul Oster Reversible si tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste usor gheata 
  4. Turnati jumatate din cantitate in pahar, 
  5. Adaugati menta si amestecati usor cu o lingurita 
  6. Completati cu bautura paharul pana sus 
  7. Decorati cu menta si cireasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Mojito cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

18.06.2015, 20:56

Suna bine!

mihaelar63 1

19.06.2015, 23:11

O nebunie . L-as comanda cu siguranta Mai bine teleporteaza unul ))

Panacris 1

30.05.2016, 11:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sangria cu vin roze, zmeura si grepfrut