Moelleux au chocolat

de AnyCostescu in Prajituri, 9 Iul 2014 | 2822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 150 g zahar pudra
  • 100g unt
  • 75 g faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat:

Ciocolata si untul se taie bucatele si se topesc .

Intr-un bol amestecam faina, zaharul si galbenusurile de ou.

Adaugam ciocolata si untul si omogenizam.

Albusurirle le batem spuma cu un praf de sare, dupa care le incorporam in compozitia de mai sus.

Punem compozitia rezultata intr-o tava si o coacem circa 20.25 minute (la foc mediu) in cuptorul incins in prealabil.

Dupa coacere, se lasa la racit si se serveste :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Amandina cu ness