Miha ( mi-ai adus aminte cu comentariul tau de Charlie Chaplin cand incerca sa manace o talpa de ghete )
Oricum in Egipt se consuma de cateva mii de ani bune si nu am auzit sa fi murit cineva dupa ce a mancat-o
De cateva zile buuune ma tot gandesc la mancarea asta....eu am mancat cu multa vreme in urma si am ramas impresionata de gustul deosebit de bun...aici nu se gaseste iar cei care au planta o aduc " de acasa" cum se spune...am vazut si cateva retete pe net zilele trecute... tu chiar ai pregatit-o cu clasa...felicitari inca o data
mamaieelena
cristina
ionela
ruxy multumesc; asa cum spui studentii o duc cu ei de acasa acolo unde invata; aici se face si o salata din mlukhieh uscata si se mai gateste si cu frunza intreaga , cu pui dezosat , mult usturoi si naut; e foarte buna
Da, arata bine! Dar depinde de la tara la tara. Versiunea mea e cum ai vazut din egipt si se numeste molokhia, dar eu nu gasesc aici frunze proaspete! La tine e usor in amann, dar tot e bine ca gasesc si congelata! Oricum, e foooaaaarte gustoasa!!
Este o mancare pe cat de gustoasa pe atat de sanatoasa,atat eu cat si membrii familiei o adoram..ce mai adaug eu in plus este zeama de la lamaie,inca odata felicitari pentru asa reteta deosebita,pupik.