Mizilic

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2016 | 4513 vizualizari

 

Cand ai oaspeti si ii  servesti cu o tarie su un lichior parfumat, le pui langa si un mizilic, doar n-or rabda de foame :D. Mizilic este un termen vechi pe care eu il folosesc se pare ca provine din limba turca. Cine nu stie ce inseamna ne ajuta Dex sa-i explicam https://dexonline.ro/definitie/mizilic/paradigma. !!!! 

 

INGREDIENTE

  • mix de salamuri uscate
  • telemea proaspata de vaca
  • cascaval afumat
  • cascaval Mekadam
  • praz
  • rosii
  • ardei
  • struguri
  • masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mizilic:

  1. Se  feliaza salamul, telemeaua si cascavalurile.
  2. Se curata si se spala legumele.
  3. Se desareaza  prin spalare cu apa rece maslinele daca este cazul.
  4. Se feliaza ardeii.
  5. Se e spala strugurii.
  6. Asezati  estetic toate ingredientele pe un platou.
  7. Eu am aranjat mizilicul pe un platou suprapus pentru prajituri.
  8. Poftiti la mizilic !!!

TIPS-URI

1

Nu am pus cantitati . se pune ce si cat ai la dispozitie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mizilic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli