Mini-pizza cu branza si afumatura

de Bucataras Medi in Pizza, 6 Oct 2013 | 4468 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat

  • 500g faina
  • 40g gris
  • 2 linguri ulei de masline
  • 10g drojdie uscata
  • 330 ml apa calduta
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 1/2 lingurita de sare

Pentru topping

  • 2-3 linguri sos de rosii
  • 200 g telemea de oaie
  • 75 g kaizer afumat
  • 10 feliute subtiri de salam sinaia
  • 1 carnacior afumat
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingurita oregano
  • 2 oua
  • 150 g cascaval emmental
  • un praf de sare

Pentru uns /tapetat tava

  • ulei
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza cu branza si afumatura:

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam celelalte ingrediente rand pe rand.Framantam.Rezulta un aluat mai tare pe care il acoperim cu un prosop de bucatarie si il lasam la dospit,la cald, timp de 1 ora.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si cu ajutorul sucitorului il intindem cat mai subtire.Ungem aluatul cu sosul de rosii apoi  presaram telemeaua rasa  si oregano.Adaugam pe rand celelalte ingrediente.........kaizerul taiat fasii subtiri,salamul de asemenea ,carnaciorul taiat si el subtire  si ardeiul gras taiat fasii.Batem bine un ou cu un praf de sare si turnam deasupra.

Rulam dupa care cu ajutorul unui cutit taiem rondele de circa 1,5 cm. pe care le asezam intr-o tava unsa cu ulei,tapetata cu faina si captusita cu hartie de copt.

Batem celalalt ou si ungem fiecare mini-pizza in parte.

Incalzim cuptorul.

Dam la cuptor iar dupa circa 10-15  min(cand mini-pizza este frumos rumenita) scoatem si presaram cascavalul ras.Mai tinem pana cand cascavalul incepe sa se topeasca si scoatem din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu branza si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Xandrinne 1

07.10.2013, 22:24

Corinuta 1

08.10.2013, 10:09

Tare fain arata, vreau si eu!

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:58

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu crenvusti si "altele"