12 mini-pascute delicioase, simplu si rapid de facut...le pot prepara si copiii fara ajutor de la mami :)...cu dedicatie Minichef harnicutele noastre dragi ca la ele m-am gandit prima oara :x
Se amesteca cu un tel, branza de vaci cu iaurtul, aromele si zaharul, acum e momentul sa vedeti cat de dulci le doriti...eu gasesc ideale cele 12 linguri de zahar.
Adaugam ouale pe rand, grisul si apoi faina plus bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.
Ungem formele cu ulei vegetal eu am pus de palmier si punem lingura cu lingura compozitia.
Coacem mini-pascutele la 180 de grade pentru fix 30 de minute( desigur putem face testul cu scobitoarea).
Le scoatem le lasam la racit si manevram usor formele sa nu le rupem.
Putem sa le servim pudrate cu zahar vanilat...sunt o bunatate. Ah si inca ceva se combina bine cu iaurt :)
Va invit sa le probati....
1
Daca le dorim si cu ciocolata, le putem adauga inainte de a pune faina o ciocolata topita pe baie de aburi