Prajitura rapida

de ana in Prajituri, 21 Iun 2010 | 12404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 7 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru sirop
  • 200 ml lapte condensat
  • 4 linguri de cacao
  • 50 gr unt
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri de nuca de cocos
  • Pentru decor
  • 100 gr nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida:

Pregatim blatul:

Batem spuma albusurile ,apoi adaugam zaharul putin cate putin,adaugam  galbenusurile,faina si praful de copt stins in otet.

Coacem intr-o tava micuta la foc mediu.

Intre timp pregatim siropul:

Intr-o craticioara la foc mic punem laptele condensat,untul ,cacao ,laptele le clocotim 2-3 minute si la sfarsit adaugam nuca de cocos.

Cand blatul s-a copt bine il scoate il taiem cuburi si turnam siropul fierbinte.Apoi presaram nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

ana 1

23.06.2010, 07:29

Liana si eu tot acasa o faceam foarte des si mi-am amintit de ea ,intr-adevar este foarte buna!

nadina73 1

26.06.2010, 16:24

tarziu adr am ajuns stiam ca undeva am promis furcile si nu erau si stiu ca la o retata de a ta si acuma caut sa reglez conturile5 furcu si merg la urmatoarea

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 10:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi cu crema de ciocolata