Mini Pizza cu mozzarella

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 3785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g blat de pizza  
  • 200g mozzarella Cucina Granarolo
  • 3-4 rosii proaspete
  • 50 g de piure de tomate
  • 40 g prosciutto crudo
  • 150 g mozzarella Granarolo
  • frunze de busuioc
  • oregano
  • ulei de măsline extravirgin
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Pizza cu mozzarella:

Se intinde blatul de pizza si si se imparte in 8 parti egale, cu ajutorul unei forme rotunde. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza cercurile astfel formate si se acopera cu un servet curat. Se lasa sa se odihneasca timp de 15 minute.Intre timp, intr-un castron se amesteca ulei de masline, oregano, busuioc tocat marunt,  piureul de rosii si sare. Se lasa 10 minute sa se intrepatrunda aromele. Se aduaga acest amestec peste cercurile de blat de pizza. Se introduc la cuptor, la 200° C., timp de 10 minute. Peste fiecare mini pizza adaugati felii de rosii proaspete, mozzarella cucina Granarolo si prosciutto crudo, taiate in cubulete. Introduceti din nou la cuptor pentru 15-20 de minute. Serviti mini-pizzele calde.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Pizza cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat