Miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 5962 vizualizari

 

O salată surprinzătoare!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte Delaco,
  • rucola cca. 300 g,
  • avocado 1 bucată,
  • roșii cherry cca. 6 bucăți,
  • sare iodată,
  • oțet demere cu miere,
  • ulei de nuci,
  • miez de nucă cca. 100 g,
  • piper colorat proaspăt măcinat.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă:

Frunzele de rucola, se spală, se toacă fideluță. Avocado se taie în două, se scoate sâmburele, se curăță de coajă, apoi se toacă mărunt, se adaugă la frunzele de rucola. Se stropesc cu oțet, ca să nu se oxideze, se adaugă miezul de nucă și roșiile tăiate în sferturi. Se asezonează de sare și piper.

Se servește ca atare sau lângă un preparat din carne. Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galette cu ciuperci si cascaval in sos de smantana