Miel la cuptor

de ianculubita in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2011 | 5390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pulpa de miel
  • 2capatani de usturoi
  • 1cana vin rosu
  • 2-3linguri ulei
  • 1ceapa
  • 1lingura boia
  • sare,piper,cimbru,busuioc
  • 4-5cartofi
  • 1lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor:

Pulpa o dezosez;

intr-un vas,amestec toate mirodeniile cu usturoiul pisat,frec pulpa apoi o pun intr-o tava in care am taiat ceapa fideluta,lamaia(fara coaja)rondele si cartofii sferturi;

torn cana cu vin si 1cana cu apa,uleiul si dau tava la cuptor la foc mic 1h.

TIPS-URI

1

Cand fac aceasta friptura,pun si 3-4ciuperci daca le am

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja