Miel la cuptor

de ianculubita in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2011 | 5396 vizualizari

COMENTARII (13)

diaconta 1

10.04.2011, 21:01

ai facut deja mielul?

Anamaria7 1

10.04.2011, 21:08

mie nu imi place mielul, dar la ce bine suna reteta ta si arata pozele as lua si eeu

Lau 1

10.04.2011, 21:12

ExploraCuisine 1

10.04.2011, 21:23

Foarte bun, idee buna pentru masa de Paste

La Ancuta 1

10.04.2011, 21:27

tare bine arata

kukibella 1

10.04.2011, 21:48

delicioasaaa

lilik 1

10.04.2011, 22:16

bun...eu am descoperit ca imi place carnea de miel doar acum de vreo 2-3 luni f bun

LUK 1

10.04.2011, 23:00

bun bun bun

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:16

buna cam devreme dar buna

madi_marin 1

11.04.2011, 09:20

imi place la nebunie.....

divainbucatarie 1

11.04.2011, 09:21

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:15

MVMih 1

11.04.2011, 14:17

N-am cuvinte...n-am comentarii...delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi