Midii in sos picant

de vik in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 12438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 midii proaspete, curatate de "mustati" si spalate in apa  rece
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de ceapa razuita si stoarsa de zeama
  • 1 chilli zdrobit
  • 1 lingurita rasa de marar uscat
  • 1 varf cutit boia de ardei iute   
  • 1 varf de cutit sofran
  • 1 lingurita rasa de amidon alimentar de porumb
  • 50 ml apa
  • Lamaie proaspata pt servit      
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos picant:

Se incinge uleiul de masline,se caleste ceapa , se adauga amidonul, mararul, chilli, boiaua de ardei iute si imediat dupa boia se pun midiile care anterior au fost curatate si spalate in apa rece

Se acopera tigaia cu un capac si se mentine asa pana cand scoicile se deschid.( aprox 2 minute)

Se servesc  cu suc proaspat de lamaie

TIPS-URI

1

50 ml apa -se adauga numai daca midiile nu au lasat ele suficienta apa iar sosul are consistenta prea groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu brânză și ouă - Rețeta gustoasă la cuptor

de RODIMUR 8

ieri la 19:57

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

Aripioare de pui cu unt și parmezan - Delicioase și aromate

pe 08.08 la 08:47

Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

pe 08.08 la 08:34

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cascaval