Midii in sos picant

de vik in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 11687 vizualizari

COMENTARII (8)

Bucataras 1

29.06.2010, 23:34

bine ai venit printre bucatarasi. . nu uita sa arunci un ochi prin Camara bucatarasilor sa vezi ce obiect iti poti lua daca stringi galbeni . In acest moment avem si un concurs inedit, in care tu iti alegi premiul

mihaelar63 1

29.06.2010, 23:46

ce bune trebuie sa fie , ferice de tine ca ai sursa de midii proaspete

Laly 1

29.06.2010, 23:46

Sefu sunt dupa tine.Si cum tu la ora asta esti satul,iau eu si portia ta

eclerash 1

29.06.2010, 23:49

bun venit cu minunatia aceasta!

gaby_duceag 1

30.06.2010, 09:03

BUN VENIT!

lia maria 1

30.06.2010, 09:41

ce bunatate merita toate furculitele

vik 1

30.06.2010, 12:35

Multumesc frumos pentru aprecieri.

adry88 1

18.05.2011, 21:41

sunt bune pentru cei ce le manank

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cartofi, ceapa si branzeturi