Mic dejun de duminica

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2012 | 4633 vizualizari

 

deja s-a papat si pranzul... eu totusi mai aduc si micul dejun...poate au mai ramas niscaiva infometati ...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 100 g sunca
  • 2 oua
  • putin cascaval
  • putina branza telemea
  • cateva felioare  de paine mai tare
  • ulei pt prajit
  • varza murata
  • cateva lg de lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de duminica:

eu am facut portiile pe rand, astfel;

un cartof se taie frumos ca pt cartofi pai, se prajeste in ulei, apoi se adauga 50-60 g sunca taiata cubulete si se lasa si sunca sa se prajeasca putin apoi se scot pe o farfurie.

se pune painea taiata cubulete in tigaie si se prajeste usor pe toate partile, se pun peste ea cartofii si sunca, apoi se bate un ou  cu 2-3 lg de lapte si un pic de sare, se rade cascaval si telemea , se amesteca bine, apoi se toarna in tigaie peste cartofi si paine.

se lasa sa se lege bine oul, apoi se scoate pe farfurie si se serveste cald, cu varza murata. sau simplu.

mie asa mi-a placut combinatia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de duminica" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si marar