Melcisori cu scortisoara

de Lau in Dulciuri, 24 Mai 2012 | 2359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 25 g drojdie
  • 1 esenta de vanilie
  • 150 g zahar
  • 1 lingura otet
  • 100 g unt
  • scortisora
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu scortisoara:

Dizolvam drojdia in putin lapte cald cu putin zahar.

Faina o cernem intr-un bol mai mare, adaugam drojdia, zaharul, esenta si otetul. Incepem sa framantam adaugand treptat laptele si uleiul, trebuie sa iasa un aluat nu foarte tare, il acoperim si il lasam sa creasca 30 minute la loc cald

Impartim coca in 2 si intindem o foaie dreptunghiulara pe care o ungem cu unt topit si racit, presaram zahar si scortisoara, rulam bine strans si taiem bucati de cca 2 cm.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt cu distanta intre ele si mai lasam sa creasca cca 30 min,

Dam la cuptorul incalzit cca 30 min,sa se rumeneasca frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

25.05.2012, 08:31

va servesc

mimmi 1

26.05.2012, 14:25

deliciosi si arata foarte bine !!

Lau 1

26.05.2012, 19:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cinnabons