Melcisori cu ricotta

de - Andreea - in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 10651 vizualizari

 

Am plecat de la reteta Diaconitei ( Melcisori cu mar si branza) >:D< >:D< >:D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 gr branza ricotta
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 10 gr drojdie proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ricotta:

Se pune drojdia cu o lingura zahar ,o lingura de faina si putin lapte caldut si lasam sa dospeasca.

Branza o amestecam cu zaharul,ouale si uleiul. 

Adaugam drojdia dospita si restul de faina amestecata cu sarea.Se framanta cu laptele caldut.Framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.

Lasam aluatul sa dospeasca la loc cald pana ce isi va dubla volumul.

Intindem o foaie de aluat ,presaram zahar si rulam.Taiem bucati si le punem in tava.

Le mai lasam 10-15 minute la dospit.

Le coacem in cuptor la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Melci cu branza si mac