Desert strudel cu mere, migdale si stafide

de oanapl in Dulciuri, 7 Apr 2017 | 3215 vizualizari

 

 
retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 4 mere ionatane
  • 100 g stafide
  • 100 g migdale feliate
  • 70 g zahar pudra
  • scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu mere, migdale si stafide:

Cureti merele de coaja, scoti semintele si le tai cubulete pe care le pui intr-un castron. Presari merele cu 50 g de zahar pudra si scortisoara, dupa gust, si amesteci bine. Pui migdalele si stafidele si amesteci din nou.

Intinzi aluatul intr-o foaie foarte fina, dreptunghiulara pe care o umpli cu merele, lasand o margine de 2 cm.

Rulezi aluatul, strangi capetele si il transferi in tava de copt tapetata cu hartie de copt. Il introduci in cuptorul preincalzit, pentru circa 35 de minute.

Servesti strudelul pudrat cu zahar.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu mere, migdale si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert traditional, malai ardelenesc, dupa o reteta mostenita de la bunica