Medalion de somon la gratar

de ela in Somon, 7 Iun 2015 | 14840 vizualizari

 

un deliciu...

 

INGREDIENTE

  • 4bucati medalion somon
  • 4-5catei de usturoi
  • ulei de masline(3-4linguri)
  • zeama de la o lamaie mare
  • sare
  • piper
  • praf de ienibahar
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de somon la gratar:

Pregatim marinata:punem intr-un castron uleiul de masline,zeama de lamaie,usturoiul si condimentele(fiecare stie cum mananca de condimentat ) si amestecam bine totul.
Punem pestele intr-un vas si turnam sosul peste el,il intoarcem pe ambele parti.Dam la frigider cateva ore daca se poate,cel putin 30minute.
Punem pestele pe un gratar sau o tigaie si prajim cateva minute pe ambele parti.Servim cu cartofi natur.Stopim cu zeama de lamaie la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos blue cheese şi cartofi cu rozmarin