Medalion de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 27 Apr 2010 | 8561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g cascaval
  • ardei rosu
  • castraveti murati
  • boia de ardei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de pui:

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele. Punem fileul obtinut pe o bucata de hartie de copt, impaturim hartia si cu un sucitor aplatizam si uniformizam carnea.

Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Pe un capat punem umplutura si incepem sa rulam cat mai strans posibil.

Ruloul obtinut il invelim in hartia de copt si strangem bine la capete. Apoi il infasuram in folie de aluminiu, strans bine la capete.

Punem in vas cu apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem ruloul in apa. Acoperim cu capac si lasam la fiert la foc mic, jumatate de ora.Se lasa la racit, se scoate folia si se feliaza(eu nu am avut rabdare sa-l las sa se raceasca)

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai