Medalion de pui

de Miha in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2010 | 9815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g cascaval
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • boia de ardei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de pui:

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele. Punem fileul obtinut pe o bucata de hartie de copt, impaturim hartia si cu un sucitor aplatizam si uniformizam carnea.

Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Pe un capat al fileului punem umplutura si incepem sa rulam cat mai strans posibil.

Ruloul obtinut il invelim in hartia de copt si strangem bine la capete. Apoi il infasuram in folie de aluminiu, strans bine la capete.

Punem in vas cu apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem ruloul in apa. Acoperim cu capac si lasam la fiert la foc mic, jumatate de ora.

Se lasa la racit, se scoate folia si se feliaza.

Sursa

TIPS-URI

1

umplutura poate varia in functie de preferinta si imaginatia fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

rivka 1

10.03.2010, 21:19

haha ce super asta trebuie sa-l fac si eu

Oana 1

10.03.2010, 23:11

Foarte frumoasa rulada!

Brindusa 1

10.03.2010, 23:25

Ce idee buna pentru mic dejun sau cina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri rapide cu branza feta