Mazare cu inimi si pipote de pui

de dragos_corneliu in Pui, 27 Ian 2010 | 13028 vizualizari

 

In general nu folosesc retete ci doar imaginatia. Asa am facut eu mancare de mazare cu pipote si inimi de pui : Revin in curand cu puiul cu sirop de brad (reteta proprie)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi de pui
  • 1/2 kg mazare congelata
  • 300 g rosii decojite in bulion
  • doi morcovi
  • o ceapa mare
  • un ardei capia
  • ulei (eu doar de masline folosesc)
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu inimi si pipote de pui:

Am pus la fiert organele si le-am lasat circa 30 min! Intr-o tigaie am calit putin ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat jumate cana apa si mazarea si le-am lasat sub capac 15-20. Am pastrat o cana de supa de la fiertura. Am spalat apoi inimile le si pipotele si le-am pus la loc in oala (am spalat si oala :)) impruna cu cana de supa. Cand a dat in clocot am adaugat legumele deja inmuiate. Am lasat asa la foc moale 10 min dupa care am adaugat rosiile decojite cu bulionul si le-am mai lasat inca 10 min la foc mic! Asta-i tot! Nu stiu daca e bine dar a fost clar gustos :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Rocsi 1

16.12.2013, 11:39

La multi ani!

Cris2711 1

16.12.2013, 11:59

La multi ani!

MIUTA 1

16.12.2013, 22:59

La multi ani fericiti !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu miere si piure de mazare