Ciulama de pui

de ionela2682 in Pui, 8 Oct 2010 | 5834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copane de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina mica
  • 2 lg faina
  • sare,piper
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de patrunjel
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Cureti carnea de pielite,o speli,apoi o pui la fiert cu zarzavaturilecuratate si spalate,taiate in jumatati.Dupa ce a fiert carnea,o dezosezi si o portionezi.Intr-un vas pui uleiul la incins,adaugi faina ,o amesteciapoi torni supa fierbinte,ramasa de la carne,pana se formeaza o compozitie putin mai consistenta decat smantana.Incorporezi si carnea,dregi cu sare si piper dupa gust , adaugi usturoiul pisat si frunze de patrunjel tocate marunt,stingi focul si lasi acoperit cam 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

09.10.2010, 00:43

mihaelaradu 1

24.01.2011, 15:01

Perfecta! Mai ales cand nu ai lapte sau smantana in casa

marya 1

13.02.2011, 20:19

acum este si a mea pe foc....mi-ai facut pofta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu spanac