Ciulama de pui

de ionela2682 in Pui, 8 Oct 2010 | 5675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copane de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina mica
  • 2 lg faina
  • sare,piper
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de patrunjel
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Cureti carnea de pielite,o speli,apoi o pui la fiert cu zarzavaturilecuratate si spalate,taiate in jumatati.Dupa ce a fiert carnea,o dezosezi si o portionezi.Intr-un vas pui uleiul la incins,adaugi faina ,o amesteciapoi torni supa fierbinte,ramasa de la carne,pana se formeaza o compozitie putin mai consistenta decat smantana.Incorporezi si carnea,dregi cu sare si piper dupa gust , adaugi usturoiul pisat si frunze de patrunjel tocate marunt,stingi focul si lasi acoperit cam 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

09.10.2010, 00:43

mihaelaradu 1

24.01.2011, 15:01

Perfecta! Mai ales cand nu ai lapte sau smantana in casa

marya 1

13.02.2011, 20:19

acum este si a mea pe foc....mi-ai facut pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui, cu cartofi noi, la cuptor