Martipan

de angyb in Dulciuri, 2 Oct 2012 | 8524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g migdale
  • 100 g zahar pudra
  • 1 albus
  • colorant alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martipan:

Macinam fin migdalele dupa care adaugam zaharul pudra.

Batem spuma albusul si adaugam peste amestecul de migdale.Amestecam cu o lingura dupa care framantam bine.Daca compozitia este un prea moale se mai adauga zahar praf.

Adaugam colorant alimentar .Acoperim martipanul obtinul si il dam la frigider 24 de ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Martipan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

angyb 1

03.10.2012, 16:18

multumesc la toate

andreea_angelo 1

20.11.2012, 22:52

fooooooooooooooooooooarte tare!!!

Valclaudia 1

18.12.2012, 20:05

ce-mi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]