Tiramisu reteta reinterpretata

de Toamna07 in Dulciuri, 23 Oct 2012 | 9722 vizualizari

 

Trebuie sa le pregatiti,sunt o minunatie !
Tiramisu reteta reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 35 de praline :
  • 24 bucati piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone
  • 1 ceasca de cafea espresso
  • 3 linguri Amareto sau cateva picaturi de esenta migdale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta reinterpretata:

Tiramisu reteta reinterpretata

Am pus piscoturile in robotul de bucatarie si le-am macinat fin. Intr-un castron mare am rasturnat piscoturile macinate si peste ele am pus ceasca de cafea calda,am amestecat  si pentru 10 minute le-am abandonat.  Cu mixerul am batut mascarpone,esenta de migdale si vanilia.Crema fina rezultata se adauga peste biscuitii inmuiati cu cafea . Omogenizam compozitia si formam bilute de marimea unei nuci pe care le tavalim prin cacao. Dam la frigider pentru o ora si apoi...servim!:)

Pralinele se pregatesc foarte usor si sunt delicioase!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bombe