Margarete

de laura2002 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2013 | 4420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ou
  • 0,500 lapte/apa
  • sare
  • faina
  • ulei 0.500 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete:

Se face o compozitie de clatite.

Uleiul se pune la incins. Se pune forma de margareta in uleiul bine incins poza (1) dupa care se pune in compozitia de clatie Poza(2) dupa care se pune in uleiul incins poza (3) Se lasa putin 3-4 secunde si se scot intr-un caston in care am pus un servetel sa absoarba uleiul. Cind se servesc se rade cascaval/brinza tare deasupra

Mie mi-au iesit 2 castoane.

Nu am numarat la bucati dar ies multe.

Sunt foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

angyrebelutza 1

21.12.2013, 14:59

super bune .sti cumva unde se mai gaseste forma asta de margareta?

Cris2711 1

27.12.2013, 11:16

Frumoase

laura2002 1

06.01.2014, 14:22

forma o am de la mama mea.
nu stiu unde/daca se mai gaseste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv margarete cu branza