Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
O placinta delicioasa, tocmai buna pentru vara . Desi ingredinetele sunt cat se poate de comune, gustul e de milioane :)
Se preincalzeste cuptorul la 180-200 de grade.Ardeii se taie cubulete mici si se calesc in putin ulei. Patrunjelul si spanacul se spala si se taie marunt.Coca se intinde cat sa acopere fundul tavii si peretii acesteia.Se amesteca patrunjelul , spanacul , branzele, smantana, faina, sare, piper, ouale, usturoiul. Doua treimi din umplutura se pune in tava peste coca, se presara ardeiul calit si se completeaza cu umplutura ramasa. Se inveleste toata umplutura cu coca de pe margini( eu am crestat-o si in mijloc am pus bucatele de ardei rosu oprite din cel calit. Se pune la copt 3-40 de minute sau pana e gata.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola